sobota 29. listopadu 2014

Christmas for your room

Co takhle tenhle rok vynechat z vánočního dopisu dárky typu iPhone,foťák apod. a  nadělit si k Vánocům  něco do pokoje? Přece jen, jste tam den co den, určitě chcete žít v příjemném pokojíku, kde budete rádi trávit čas. Podívejte se na mé tipy ,jak si ho vylepšit:

1. SVÍČKY
Snad jsem ani nemohla začít něčím jiným... Poslední dobou jsou svíčky na všech instagramových fotkách a stávají se trendem. Ostatně, na blogech je určitě často vídáte pod štítkem Christmas wishes... Nejsem výjimkou :D. Svíčky v ozdobné ,,nádobě"  budou nejen dekorací ,ale taky krásně provoní pokoj. Stačí, když budete investovat do nějaké kvalitnější.

 
 
 
 
https://www.bonami.cz/p/vonna-svicka-meadows-rose
http://www.bellarose.cz/dekorace/vonny-difuzer-la-bonne-maison-bily-caj/
 
 
2. NOVÝ NÁBYTEK
Nemusíte hned předělávat celý pokoj ,stačí si koupit něco, co potřebujete(a nebo si jen chcete udělat radost :D). Jako například nový pytel na sezení, poličku nebo lampičku.
 
 
 
 
 
3.DEKY A POLŠTÁŘE
Kdo občas nemá náladu jen zalézt do postele ,zachumlat se chlupatoučké deky, popíjet čaj a pak si nechat zdát sny na novém nadýchaném polštáři?
 
 
 
 
 
 
4. OBRAZY A PLAKÁTY
Přiznávám, že i já jsem podlehla. Nikdy mě moc tohle nebralo, ale poslední dobou se mi hrozně líbí, když na stěně něco visí a má to svůj význam. Mrkněte do galerie, protože tímhle výběrem se musím pochválit. :D
 
  
 
 
 
 
 


 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat