neděle 28. prosince 2014

10 things should be in your closet- BIKER JACKET

Co by nám nemělo chybět v šatníku? Pořád jedna a ta samá otázka. Ale pravdou je, že si tyhle články jen čteme, ale abychom se podívali do skříně, jestli nám ta bíla halenka opravdu nechybí, to už ne.
 Já vás zkusím přesvědčit o tom, že tyhle kousky byste v šatníku mít měli, protože jedině tak se vyvarujete myšlence Já nemám co na sebe!

Dnes se zaměříme na BIKER JACKET.

Kožená bunda a její koupě. Za mě kámen úrazu mody. Koženou bundu dobře padnoucí, bez zbytečných ozdob, kvalitní a zároveň za dobrou cenu hledám hoodně dlouho. Nejnaivnější je to spojení kvalitní a dobrá cena. :D

Dobře padnoucí biker jacket se hodí snad ke všemu, proto byste si ji určitě měli pořídit. Neříkám, že máte hned teď letět do obchoďáku a koupit první, na kterou narazíte. Já si třeba hodlám vyhlídnout nějakou dražší, kvalitnější a postupem času si na ni našetřit. Kožená bunda je něco, do čeho se vyplatí investovat.



Moje favoritka :
Proenza Schouler
 
 

7 komentářů:

  1. Souhlas. Biker bundy jsou nezbytnost.

    OdpovědětVymazat
  2. Kdo je na tý fotce v pravým dolním rohu?:-) ta je nejlepší!
    Jakub Janata fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bohužel nevím, je to fotka street stylu z fashion weeku v Miláně. :/ Ale taky je moje oblíbená :)

      Vymazat
  3. Ja som si už konečne kúpila bielu halenku, takže som s tým nesmierne spokojná. A koženka, tak to máš pravdu! Ja už jednu vlastním skoro 3 roky a myslím, že ju už pôjdem prestriedať aj keď neviem ešte ako sa jej vzdám! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si umím představit, taky se snadno nevzdávám věcí, které mám dlouho :D :)

      Vymazat
  4. Sociální obchodování spočívá v otevření trhů pro každého. Na eToro se můžete spojit, obchodvat a sdílet znalosti s miliony obchodníků a investorů. Navíc můžete kopírovat obchodní rozhodnutí obchodníků, kteří odpovídají vaší strategii. Registrujte se nyní a získejte chytřejší obchodní rozhodnutí využitím rozumu našich obchodníků s nejlepšími výsledky.

    Obchod odkudkoli - Čas jsou peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat