neděle 18. ledna 2015

What to wear IN THE RAIN

Zmoklé vlasy, promrzlé prsty u nohou i rukou, šílená zima... Tak si většina představuje déšť. Mně se  ale jeví jako kouzelné počasí s trochou tajemství. Na druhou stranu chápu, proč ho lidi tak nesnáší. Vaše celoranní snažení o to vypadat k světu je to tam. Jak se tedy obléknout chic a prakticky, když nám předpověď hlásí déšť? :)
From TUMBLR 
 
Hlavně teple?
Samozřejmě že je důležité dbát na své zdraví a ne jen na to, aby jste byla ,hvězdou ulice". (což ale rozhodně nemusí znamenat STOP modním kreacím- viz. další odstavec). Proto je dobré pamatovat na to, abyste u sebe vždy měla aspoň rukavice a šálu. Navíc, různé šály a šátky teď seženete v krásných barvách, určitě doporučuji Zaru! :) Asi byste neuspěla ani s vysokými podpatky. Pokud ale nejste vyznavačka holínek(mimochodem Hunter prodává krásné holínky), tak si vystačíte s nějakými teplejšími biker boots.
 
Untitled #18
 
 
Žádné modní kreace !?
Ano, zahřát se je úkol číslo 1, ale taky to neznamená, že byste se měla vzdát té práce k tomu, vypadat hezky. Když si pořídíte nějaký teplejší kabát, můžete si vzít do deště i vaše oblíbené šaty. Oblíbené šaty, které se budou hodit k botám do deště. A nebojte se experimentovat! :)
Nedávno jsem v časopise viděla dokonce designerské pláštěnky. Tak třeba i tohle může být řešení. :)
  
 
Rainy day

Rainy morning


Casual rainy day

A jak se oblékáte do deště Vy? :) 


8 komentářů:

  1. Ty černé holínky, mint kabátek a hnědobéžový svetr (?) vypadá neodolatelně, vážně. Ty sportovní legíny, co mám v článku, jsou z F&F, běžně dostupné v Tescu za 329,-, myslím. Nechtěla jsem si z počátku do fitka kupovat lehce předráhlé Nike, protože za ně bych dala 1500 a sama teď nevím, jak dlouho mi to sportování vydrží, takže jsem si dala cíl, že pokud budu mít nějaké výsledky, zajdu si i pro ty Nike. Každopádně si teď ty z F&F nemůžu vynachválit, je to tak pohodlný materiál a navíc jde vidět, že vyrobený pro sport, že doporučuju všemi deseti! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) Mně se právě taky hrozně moc líbí ty Nike, ale stojí dost... Takže děkuju za tip, protože se po nich v Tescu určitě podívám! :)

      Vymazat
  2. Hezké tipy, líbí se mi snad úplně všechno.

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám do deště i pršiplášt, ale vůbec ho nenosím a budu ho prodávat :D ale je supr :D
    Každopadně, když prší, tak nedám dopustit na holinky :)
    A rozhodně čepice, ta je do každého počasí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné koláže, čepka s číčou je super :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat