úterý 6. ledna 2015

What to wear TO GYM

A je tu první příspěvek What to wear! :) Už v minulém článku jsem Vám prozradila, čeho se bude týkat ten dnešní. Budou to mé tipy a rady, co na sebe do posilovny a na běhání!

Přijde mi, že se sport stává populárnějším a populárnějším. Zejména co se běhání a posilování týče. Důvodem jsou určitě motivační obrázky. Ať jsou to outfity do posilovny, citáty nebo vypracované ,,břišáky".
Taky mám pocit, že dobře vypadající sportovní oblečení podněcuje člověka ať už k výkonu, nebo k tomu, se sportem vůbec začít. Takže, jak být ve sportovním ,,IN"?  :)

POHODLÍ
Pohodlí je zaručeně na prvním místě. Je jedno, jestli na sobě máte krásnou bundu Stella McCartney x Adidas, když se v ní necítíte pohodlně. Nikdy nemůžete vypadat dobře v oblečení, ve kterém se sama necítíte dobře.

BARVY
Černá je možná ,,Vaše barva", ale zkuste dát zelenou barvičkám(aspoň pro jednou). Budete se cítit svěže a pozitivně a bude se Vám chtít do sportu o něco víc!

sporty 1
Jak to zkombinovat?
Je celkem pozitivní informace, že vybrat si (hezký) sportovní outfit není zas tak těžké. Základem je sportovní podprsenka. Ale pozor na výběr! Jak už jsem psala, pohodlí je hlavní, proto dobře  vybírejte. Neměla by Vás hlavně nikde škrtit. A tady malá rada: zkuste si v kabince párkrát povyskočit. Možná to zní vtipně, ale díky tomu dobře poznáte, jestli je Vám podprsenka pohodlná a dobře se v ní hýbe.
Pak už stačí vzít si barevný spodek a jednobarevný vršek a máte to! :) Tedy samozřejmě, nesmíme zapomenout na obuv.  Do bot bych asi zainvestovala trošku více. Špatná obuv Vám může nepříjemně namáhat kolena apod., proto bych koukla do Nike, kde Vám navíc poradí, jaké boty se hodí nejvíce ke sportu, který chcete provozovat. :)





A co Vy a sport?
Věnujete se nějakému? :) 

2 komentáře:

  1. Je fakt, že běžně nosím jenom černou nebo jiný tlumený barvičky, ale na sport vyhledávám pro změnu barevné věci.
    Pěkný článek :)
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat