pátek 20. února 2015

Spring 2015 MUST HAVE

Jaro je skoro za dveřmi a tím pádem se k nám zase vrací sluníčko, možnost odhalit nohy a vyndat z botníku sandálky. Já si vždycky na zimu koupím několik roláků a svetrů a pak mám problém je unosit. Zvlášť když je zima krátká a nemám pro změnu co na sebe na jaro a léto. Takže co bychom si měli pořídit? :)
spring 2015 must have


Denim
Je jedno, jestli si pořídíte šaty, bundičku nebo třeba kraťasy. Denim je tohle jaro a léto TOP trendem. Vítejte, sedmdesátky ! :)

Barevná kabelka
Je to malé, barevné a neodmyslitelně to patří ke každému ženskému outfitu. Co je to? Samozřejmě, že kabelka! :) A pokud tuhle sezonu sáhnete po nějaké barevné s třásněmi, máte trendy v malíčku.

Krajka
Krajka je trendem každý rok, stejně jako květinové potisky. Zkuste se trochu odvázat a zvolte krajkové šaty nebo kabelku! :)

Bílá
Stejně jako si všichni nejdříve běželi pro černou, teď se to tak děje u bílé. Je totiž stejně tak univerzální jako černá, jen trochu modernější.

Adidas Superstar
Tyhle boty se staly fenoménem ze dne na den. Jednou si je nějaká modní fanynka nazula a druhý den jste na instagramu neviděli skoro nic jiného. Otázkou je, jak dlouho se tenhle trend udrží. Nyní byste s nimi zabodovali.

Kalhoty s puky
Vezměte si je na sebe klidně s těmi Adidas botami. To si teď blogerky taky oblékají s oblibou. Ideálně v obchodech hledejte černé s 3/4 nohavicemi.

Zlaté hodinky
Trošku mě mrzí, že je teď vidíte na každém rohu. Dříve se zlaté hodinky spíše dokombinovávaly k outfitu, nyní se stávají nutností ke všemu. Což znamená, že investovat byste do nich časem asi taky měli.

                      Co je pro Vás jarní/letní must have kousek? :)

2 komentáře:

  1. pamatuji si jak jsme si první Adidas Superstar pořídila někdy v prváku nebo ve druháku na gymplu a byla z nich hrozně nadšená a nosila je snad dva nebo tři roky. A nenapadlo by mě, že se zase začnou nosit:)

    Jinak já bych si nedokázala představit jako bez koženkového křiváku a nějakého trenčkotu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj trenčkot je taky skvělý univerzální kousek :)

      Vymazat