čtvrtek 13. srpna 2015

Detox tips

Do oblasti Beauty se moc často nevydávám(spíš vůbec), ale mám za sebou pár prohřešků v podobě dortíků a cupcaků po krásném výletě, takže nějaký ten detox by bodnul! A jaké jsou moje tipy pro znovu-nakopnutí a pročištění organismu?


 
VODA S CITRONEM
Hodně jsem o tom četla a hele, ono to vážně funguje! Opravdu jde ,,jen" o sklenici vody pokojové teploty s vymačkaným citronem. Dopřejte si ji každý den po probuzení a zaručuju vám krásný start dne. :)
 
H2O
Když už jsme u té vody... Jenže i obyčejná voda z kohoutku vám může po všech těch Piňa coládách a Fantách krásně pročistit organismus. A co víc, nezapomínejte, že byste ji měli vypít okolo 2litrů denně.
 
FRESH JUICE
Čerstvě vymačkaný pomeranč s broskví a citronem? To je teprve bomba! Džusy ze 100% podílu ovoce vám skvěle nastartují den, to mi věřte. Já to tak dělám od začátku prázdnin, že si k snídani dám nějaký fresh džus a nejen, že je to mňamka, ale taky zdravý start dne.  
Tip: Moje nejoblíbenější freshe jsou ananasový, broskvovo-banánový a hruškový! <3
 
YOGA
Asi se budete divit, že jsem do detoxu zařadila i yogu. Ale proč ne? Je to moje další letní novinka, do které jsem se absolutně zamilovala a pomáhá mi se probrat, protáhnout a trochu rozhýbat svalstvo. Určitě ji někdy zkuste hned po ránu, po lehčí snídani. Třeba se budete muset přemlouvat, ale já bych vám nic lepšího snad ani doporučit nemohla!
 
ZELENÉ SMOOTHIE
Zeleninka je super zdravá a super detoxikační věcička. Pro některé z nás je ale těžko stravitelná. Ale i pro vás mám řešení. Smoothies plná zeleniny a jako bonus- lákavá barvička! Jsou skvělá jako snídaně před cvičením nebo klidně i jako svačinka. Já si je tedy většinou něčím ředím, protože jsou na mě dost sytá.
Tip: Nejvíc mi chutná kombinace špenátu, ananasu, jablka a citronu.
 
 
 
 
BĚŽ FORESTE, BĚŽ!
Tak dobrá, není nutné běžet, volnější tempo povoleno. Taková 20-ti minutová ranní procházka vám sice nepročistí žaludek(i když kdo ví?), ale mysl ano. Krásně se odreagujete, přestanete myslet na vše špatné a navíc(pokud si dáte svižnější tempíčko) uděláte něco málo i pro svoji kondičku.
 
A jak jste na tom vy? Děláte si detoxové dny/týdny? A jaké jsou vaše tipy? Dejte vědět! :)


5 komentářů:

  1. I love your tips. Kiss kiss from France ♥, Sand.
    .
    www.taimemode-fashionblog.com

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju vodu s citronem! :D tak před rokem jsem přestala pít všechny sladké vody a dneska, když si sem tam toho loktu, tak mi to vůbec nechutná a nechápu jak jsem to mohla dřív pít furt :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vid že jo? :D mám to stejně, nechápu jak jsem mohla za týden vypít tolik ,,koly" a Fanty a všech možnejch hnusů...ještě bych potřebovala omezit sladké... :DD

      Vymazat
  3. Aj my sme sa dali na detox, no vydržalo nám to len jeden deň :D :/

    http://karinsima.blogspot.sk/ :)

    OdpovědětVymazat