sobota 4. října 2014

Post of the week


Rozhodla jsem se, že se tu každý týden objeví článek s názvem Post of the week. To znamená,že každý týden přidám tři ,dle mého názoru, nejlepší outfity,které jste mohli na internetu zhlédnout. Tentokrát jsem se zaměřila na české blogerky.
 
A cup of style
 Dnes je jen málo lidí, kteří se fashion blogům věnují a neznají A cup of style. Lucka a Nicole mají svůj styl a každým novým postem dokazují, že móda jim není cizí. Outfit ze San Francisca, který přidali tento týden, se skládá ze základních kousků šatníku a přeci je něčím výjimečný. Posuďte sami. 
                                                                                                             celý outfit ZDE

Pavlína Jágrová
Pavlína Jágrová u nás patří k nejúspěšnějším blogerkám. Blog si zakládala v době, kdy to zrovna módní nebylo a přesto se dokázala vypracovat až na vrchol. Její outfit z tohoto týdne mě ohromil. Roláky a krajka jsou jedny z několika trendů na podzim a Pavlíně se je zkombinovat podařilo na jedničku. Nemyslíte? 
 
                                                                                                                 celý outfit ZDE 
 
 
 
 
Fashion picanteria
Tento blog nedávno oslavil 4 roky od svého založení a určitě stojí za pozornost. Blogerka mě vždy příjemně překvapí nejen outfity,ale i  úpravou a výběrem fotek. Tento outfit je minimalistický a jak jste si určitě všimli,základním kouskem jsou ,,malé černé šaty". Ty by neměly chybět v šatníku žádné slečny ani dámy,jak říkávala už Coco Chanel.
                                                                                                         celý outfit ZDE





Všechny outfity jsou krásné a něčím zajímavé. Za mě ale vítězí Fashion picanteria. Propojení základního kousku šatníku s moderním(tady brýle) bude zajímavé a in vždycky. A co Vaše vítězka? Jaký outfit se Vám líbil nejvíce?

                                                                                                                              

Žádné komentáře:

Okomentovat