čtvrtek 29. ledna 2015

10 things should be in your closet- BALLERINAS

Kdyby jste si měli vybrat jen jedny boty, které by to byly? Musely by to být univerzální( nejlépe černé) boty, které se budou hodit jak ke kalhotám, tak k sukním a měly by se nechat nosit nejen do města, ale i na společenštější události. A proto dneska o balerínách.
🌸🌸🌸
Už Brigitte Bardot a Audrey Hepburn věděly, že baleríny do ženského šatníku neodmyslitelně patří. V té době bylo nezvyklé je nosit, ale džíny taky nejdříve  nosili američtí dělníci a dnes je má ve skříni každý.

 

Baleríny a dostupnost v obchodech? Snad ani není třeba psát. (Skoro) V každém obchodě, a to se ten obchod ani nemusí specializovat na prodej obuvi, najdete černé baleríny. Jejich ,,fígl" je v jejich pohodlnosti, dostupnosti a zkrátka v tom, že ať si k nim vezmete cokoli, budete vypadat dobře.

Navíc je super, že nejsou nijak extravagantní. Ten, kdo se chce pohodlně proházet po městě si nazuje ,,jedny černé" a ten, kdo chce vyniknout, si zase najde nějaké s potiskem nebo netradičním materiálem. :)

Můj favorit:     
Image 1 of ASOS LAKE Two Part Ballerinas    Asos
 
Tipy:
           
          A co Vy a baleríny?
                      Taky si myslíte, že kdyby se měly nosit jen jedny boty, byly by to právě tyhle? :)


4 komentáře:

  1. velmi pěkný článek a krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Balerínky jsou pěkný, mám je ráda, ale nevybrala bych si je, kdyby mi někdo řekl ať si vezmu jedny boty, protože všechny co jsem měla, tak vždycky baleríny mají slabou podrážku :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat