neděle 8. února 2015

Valentine outfit ideas

Ať už slavíte valentýn, První máj nebo jednoduše Svátek osamělých, všem těm valentýnským článkům s inspiracemi se prostě nevyhnete. Nejsem v tomhle výjimkou. Původně jsem chtěla napsat podobný článek spíše až k zmíněnému Prvnímu máji, ale ten Valentýn už se u nás tak nějak, ať chcete nebo ne, zakotvil. Možná, že vás na tohle téma bude čekat ještě nějaký článek, ale kdo ví. :D Svátek lásky a hlava v oblacích, však to znáte. :)

1. CASUAL VALENTINE
Valentine 3
Jestli Vás na večeři pozval váš pan božský a nebo si prostě s dalšími ,,osamocenými"  kamarádkami chcete zajít o valentýna na večeři a na šatičky a kytičky moc nejste, zvolte ležérní, ale přesto elegantní outfit. Stačí si vzít nějakou pěknou, slušnější košili, kotníčkové boty a máte vystaráno.

CLASSY
Dostala jste pozvání do nějaké ,,lepší" restaurace, nebo si situace žádá něco trošku formálnějšího? Ani tady se nemusíte vzdávat svých pohodlných roláků a svetrů. Stačí domyslet, co k nim. Já bych si například k šedému roláku vzala nějakou elegantnější sukni, jako třeba tady na obrázku s krajkovým lemem a psaníčko ladící s botami.


Valentine 2

LONELY VALENTINE
 Nezoufejte, pokud jediný s kým se dá oslavit valentýn je pizza a film. :) Naopak, užívejte si i tak! Kdy jindy je lepší čas na pizzu, romantický film, popcorn a pohodlné oblečení v pohodlí postele?
alone valentine

A jak plánujete slavit valentýna Vy? :)

Žádné komentáře:

Okomentovat