neděle 1. března 2015

Loose your weight with fashion

Kolikrát denně řešíme naši váhu? Ať už sebe zpětně káráme za ten dortík, nebo si zkoušíme nové šaty, pořád myslíme na to, jak zhubnout. Určitě už jste přečetli několik článků o tom, že nejúčinnější je jíst zdravě a cvičit. To je pravda, ale co zkusit zamaskovat větší bříško topem nebo sukní? :)

PEPLUM TOP
Peplum topy jsou skvělá věcička. Jsou elegantní, zároveň je můžete vytáhnout do školy k jeanům a navíc vás zeštíhlí! Vlastně jde o jakýkoli peplum kousek(šaty a sukně jsou taky super).
Image 1 of ASOS CURVE Peplum Top In Lace And Scuba Mix 
Image 4 of ASOS PREMIUM Metallic Shimmer Plunge Peplum Pencil Dress  


OVERSIZED
Nosit nějaký oversized kabátek nebo triko vůbec nemusí znamenat(jak tomu bylo donedávna), že snažíte něco zamaskovat. Oversized oblečení je teď v kurzu a navíc se dá skvěle kombinovat.
Image 1 of Monki Stripe Oversized CardiganImage 1 of ASOS Oversized Reversible Scarf In Camel
Bundy a kabáty Dlouhé bundy  - Pepe Jeans - Bunda Sandy
Image 1 of ASOS Denim Black Western Jacket



BLACK

Asi nejjednodušší rada, kterou určitě sama ráda někdy využíváte je nošení černé. Univerzální barva o které snad každý ví, že zeštíhluje.
Image 4 of ASOS Ridley High Waist Cut Off Denim Short in Washed Black Image 3 of ASOS Peasant Top
 
 
         Máte i Vy nějaké osvědčené triky? :)


2 komentáře:

  1. Mně právě připadá, že peplum topy sice zneviditelní bříško, ale člověk v nich vypadá o něco tlustší, protože ho zakulatí, ale tak to připadá nejspíš jen mi. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem se teda zatím setkala se slečnama, kterým to slušelo :) Možná že na tom něco bude, ale nesetkala jsem se s tím :D

    OdpovědětVymazat